Oprema za dom je nekaj, kar želimo izbrati skrbno in preudarno. S svojim znanjem, kakovostjo izdelkov ter storitev želimo postati eno najpomembnejših trgovskih podjetij tako doma kot tujini.

Oprema za dom a la carte.

V trgovini Vi-Max vam nudimo veleprodajo ter maloprodajo vrhunskih italijanskih, evropskih ter domačih proizvajalcev keramike, kaminov in kopalniške opreme ter drugih izdelkov s katerimi lahko polepšate vaš dom in dom vaših bližnjih. Poleg notranje opreme za vaš dom, vam nudimo tudi več kot 3000 barvnih odtenkov fasadnih in notranjih barv, ponujamo bogato izbiro granitnega kamna (police, tlaki, rustika kamen,…), ki polepšajo notranjo in zunanjo podobo vašega doma.

Caparol. Doživite kvaliteto!

V lastni mešalnici je na voljo več kot 3000 barvnih odtenkov. Barve za notranjo ali zunanjo uporabo zmešamo takoj. Izbira je vaša: grundirna sredstva in impregnacija, fasadne barve, notranje barve, capatect ometi in izravnalne mase, laki in lazure ter dekorativne tehnike.
Caparol Group razvija, proizvaja in trži visoko kakovostne barve, emajle, glazure, strukturne premaze, tehnološko dovršene materiale ter materiale za izolacijo fasade. Je vodilno podjetje za trženje barv za gradbeništvo v Nemčiji, Avstriji in Turčiji in se s približno 900 milijonov evri prometa ponaša kot četrta največja družba v Evropi v tem segmentu.

Keramika. Še vedno zanesljiva izbira.

Odlična ponudba najboljših italjanskih proizvajalcev talne in stenske, notranje in zunanje keramike. Nudimo vam tudi ves pribor za polaganje keramike, keramična lepila ter fugirne mase in letve. Za vsak zunanji in notranji prostor ter za vsak okus in za vsak žep. Oprema za dom vam mora preprosto ugajati.

Suhomontažni, vodovodni in ogrevalni program

Ves suhomontažni material na zalogi po ugodnih cenah (mavčne plošče, konstrukcijski profili, bandažirni material, mase za kitanje ter izravnavo). Prav tako vam lahko po naročilu nudimo ves vodovodni material (instalacijski material, izolacija, ventili, sifoni, filtri) in material za ogrevanje (radiatorji, talno ogrevanje, bojlerji)

Obiščite spletno stran www.caparol.si